Sienna Miller

465186-11


        
           

Sienna Miller is the shit, that´s all I can say.

Satsning, nu gäller det!

Sitter och laddar MP3 med ny musik inför morgondagens löpning. Känner så mycket för att förbättra mig på alla fronter. Allt gällande mat, träning och mig själv. Så imorgon blir det hårda tag. Wish me luck!

465186-1

Löpning lätt och enkelt

Alla kan springa, gå fort eller promenera. Vilken nivå man väljer beror på grundfysiken, vilka mål man har och hur pass vältränad man är. En del måste börja med att gå för att de har för många kilon att bära på. Andra kan börja jogga direkt trots att de gjort träningsuppehåll i flera år. Lyssna på din kropp och ta det lugnt, så kan du också njuta av joggingrundan.


Så lär du dig jogga


De flesta väljer joggning och löpning som träningsform helt enkelt för att de älskar att springa. De gjorde det när de var barn och fortsätter att njuta av att känna vinden genom håret, hjärtslagen och andhämtningen när de blir vuxna.

Många har en favoritrunda, men de flesta springer överallt, i städer, på nya motionsslingor i skog och mark. Ett plus blir att man förutom konditionsträningen också får frisk luft och upplever årstidernas växlingar.
Det som ger den största njutningen är att känna att kroppen orkar, känna sig lätt i steget och uppleva att man flyger fram. Känslan överträffar det mesta.


Bra skor viktigt


Men det gäller också att komma i form så att man orkar med att jogga. Kom ihåg att det är det du tränar som du blir bra på.
Först och främst gäller det att ha ordentliga löparskor.
Det behöver inte vara de dyraste skorna, men en bra stötdämpning och bra passform är ovärderlig för att minska slitage på leder, senor och ligament och för att du ska slippa skavsår.


Lyssna på kroppen


Klä dig efter årstiden, varmt när det är kallt och svalare när det blir varmare. Shorts och tröja på sommaren går bra och underställ, joggingbyxor och träningsjacka, mössa och vantar när det är vinter.

Börja med promenader och öka på träningen stegvis. Glöm inte att lyssna på kroppen. Tar du i för hårt tappar du lusten. Varje träningspass ska vara så lätt att du kan tänka dig köra ett pass nästa dag också.


Så lär du dig jogga

Källa: Toppform


Phoenix Harmony

Gårdagen var grym, var på min kusins spelning på mosebacke. Kanon med andra ord.  Lyssna här
Nu ska jag kila ska åka in till byn med min kusin.

Puss


Party people, party people

Jag älskar människor som jag kan vara mig själv med, utan att tänka på om man ser fördjävlig ut, kan jag skratta så högt? Kan jag prata på som vanligt? Dom kommer inte tycka eller tro att jag är helt pantad? Gud vilken skön kändla det är. När man kan öppna munnen och prata  på hur mycket man vill. Garva så att tårarna sprutar är det absolut bästa som finns. Jag lever för folk, snälla och flummiga ska dom vara, det gillar jag!

hell yeeahh

Solen lyser och jag är på sjukt bra humör. Sovmorgon också glassigt värre.
Nu måste man börja smida planer inför sommaren också, planer hittills är gotland, göteborg (bestämdes igår), Pease and Love i borlänge. Juste och sen så förhoppningsvis bila till Frankrike med fam. Yeeeahhh

du e pudding

Startade en blogg igen, det var ett tag sedan sist, men nu sitter jag här igen. Så hej hej.
Jag håller på och finslipar på en novell, känns sådär. Men what the fuck.  Föresten så sitter jag nu och dunkar lite musik, det är mys. Då blir allt bra. Right?

Fyller år om tyyypäää en månad då ska det bli nya tag och nya energi ska fixas. Bland mina önskningar finner du. Träningskort på F&S, Nagelförlängning, Schysta träningskläder, Pengar. 

Nu ska det fortsättas skrivas på novell och sen blir det te. 

Later

 


RSS 2.0